Verhuren

Happy landlords are our priority

The Rental Agency heeft een groot bestand aan woningzoekenden, dit zijn vooral expats en young professionals. Eigenaren en beleggers kunnen bij ons terecht voor het verhuren van hun woningen.

Het verhuren van een woning lijkt eenvoudig, maar er komt veel bij kijken. Wij zorgen voor goede begeleiding tijdens het gehele verhuurtraject en zijn goed op de hoogte van de regelgeving. Ten eerste wordt de woning via mailings aangeboden aan onze klanten en plaatsen we de woning op verschillende sites zoals Pararius. Vervolgens doen we de bezichtigingen. Wij werken samen met alle bureau’s in Amsterdam om zoveel mogelijk klanten te bereiken. Wij voeren een screening uit om alle documenten op juistheid te controleren en stellen de kandidaat aan u voor ter goedkeuring. Aansluitend volgt de sleuteloverdracht waarbij we een gedegen inspectierapport opstellen, zodat er geen misverstanden over de stand van de woning kunnen ontstaan op een later tijdstip.

Wij kunnen tevens het beheer, zowel financieel als technisch, voor u verzorgen.

Ook hebben wij veel ervaring met zowel het verbouwen als het inrichten van woningen en wij kunnen dit ook voor u uit handen nemen.

Neemt u vooral contact met ons op, zodat we al uw vragen kunnen beantwoorden en alle mogelijkheden kunnen bespreken!

Algemene voorwaarden dienstverlening The Rental Agency: Terms and conditions